Cacao Barry proizvodi odlikuju se čistotom i intenzitetom ukusa kojima je majka priroda obdarila kompleksne plodove kakaoa. Ceo proces obrade kakaoa, od plantaže do čokolade, osmišljen je tako da čuva sve prirodne arome. Zrna kakaoa su 100% održiva i sledljiva, a farmeri koji uzgajaju kakaovac su obučeni da u isto vreme i štite okolinu i dobijaju najbolje prihode, što doprinosi razvoju čitavih zajednica u zemljama porekla kakaovca.
Lactée Supérieure 38%
Mlečna čokolada intenzivnog i čistog ukusa kakaoa, proizvedena jedinstvenim procesom „od farmera do poslastičara” koji nam donosi najbolje iz prirode.
.
.
Zéphyr™ 34%
Izuzetno kremasta i suptilno slatka bela čokolada glatke teksture i snažnog ukusa punomasnog mleka
.
.
Extra-Bitter Guayaquil 64%
Gorka tamna čokolada sa visokim sadržajem kakao putera sa snažnim ukusom pečenog kakaoa koji dodatno krase sofisticirane note kafe i kestena.
.
.
Tanzanie 75%
Tamna čokolada od kakaoa poreklom isključivo iz Tanzanije, sa visokim sadržajem kakao putera, ukusa savršeno uravnoteženog između kiselosti i gorčine kakaoa, koji dodatno uzdižu delikatne cvetne note.
.
Cara Crakine™
„Ready to use” punjenje hrskave teksture dobijeno od delikatne mešavine karamele, mlečne čokolade (34.5%) i baze od tostiranih žitarica.
.
Pure paste 100% Almonds
100% čista pasta od badema, lagano propečena, svetle boje karamele, nosi delikatan i intenzivan ukus idealan za sve, od museva i sosova do sladoleda. Čisto iz prirode, bez dodataka!
.
Proizvođač: Cacao Barry
Uvoznik i distributer: Silbo d. o. o.
Majora Zorana Radosavljevića 319m, 11273 Beograd – Batajnica