METRO Chef za vrhunska peciva i poslastice

METRO u svom bogatom asortimanu robnih marki nudi kvalitetne proizvode, posebno odabrane i dizajnirane da odgovore na zahteve i potrebe kupaca. Jedna od njih je i METRO Chef, specijalno kreirana za sve profesionalne kupce kojima je presudan kvalitet, odgovarajuća pakovanja i široki asortiman namirnica različite namene. Za sve profesionalne kuvare, poslastičare i pekare, METRO u svojoj ponudi ima specijalizovane proizvode za uspešno pripremanje specijaliteta od testa, proizvedene u Srbiji.„METRO Chef Extra Fresh”, odličan je dodatak bilo da su u pitanju slatki ili slani recepti, namenjen za produženje svežine i povećanje volumena gotovih proizvoda od testa. Njegovim korišćenjem smanjuje se upotreba masnoće prilikom izrade testa, kao i mrvljivost sredine prilikom rezanja finalnog proizvoda. Pored univerzalnog poboljšivača, za pripremu čokoladnih mafina i biskvitnih kora preporučujemo gotovu smešu „METRO Chef Čoko Mafin”, koja u sebi sadrži 51% kakao mase, što joj daje izraženu aromu i ukus čokolade. Za pripremu krofni preporučujemo gotovu smešu „METRO Chef Rumene Krofne” sa prijatnim ukusom vanile. Važno je naglasiti da ova smesa dozvoljava smrzavanje i odmrzavanje, a tokom prženja ne upija masnoću.

Za pekare su važni i „METRO Chef Premium Ciabatta”, koncentrovana smeša namenjena proizvodnji ćabata, somuna, lepinja, domaćeg hleba i bageta, kao i „METRO Chef Raža Plus”, koncentrovana smeša odlična za pripremu mešanog ražanog hleba i peciva, sa mogućnošću odloženog pečenja. Svi ovi proizvodi dolaze u odgovarajućim pakovanjima od po 10 kg, dok „METRO Chef Prašak za pecivo” ima pakovanje od 5 kg.

Kao partner profesionalaca, METRO nastavlja da prati ključne smernice kada je u pitanju kreiranje sopstvene robne marke – pažljiv odabir, posebno domaćih proizvođača i kvalitet proizvoda, ostaće fokus i prepoznatljivost METRO brenda.

magazin Pekar&Poslastičar broj 45, jun/jul 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR