O inovacijama 2020:

Naša ekipa poslastičara je uspešno obeležila 2020. godinu sa dve potpuno nove linije kolača. Prva nosi naziv Victus i odnosi se na proteinske kolače bez dodatog šećera, spakovane u elegantnu staklenu teglicu. Namenjena je svima koji obraćaju posebnu pažnju na svoju ishranu, a i dalje žele da uživaju u slatkišima.

Victus čine slojevi čokoladnog proteinskog krema, osvežavajućeg voćnog sosa i krckavih orašastih plodova. Za sada postoje 4 jedinstvena ukusa o kojima možete saznati na našoj veb- stranici ili na Instagram profilu @victus.bystamevski. Druga linija kolača odnosi se na priču posvećenu jednom od najvažnijih sastojaka u svetu slatkiša, kakaou.

Nazivom Colours of Cacao obuhvatili smo 6 kolača u 6 boja koje seme kakaovca menja počevši od čisto bele, pa sve do upečatljive braon. Ispod svake od 6 boja krije se poseban ukus, pun zanimljivih sastojaka poput rubi čokolade, ljubičice, marakuje i mnogih drugih. Ako želite da iskusite boje kao nikada do sada, posetite naš Colours of Cacao odeljak na veb sajtu.

O poslastičarnici:
Porodična firma Stamevski, osnovana davne 1953. godine kao mala pekara u Staroj Pazovi, već 3 generacije se zalaže za samo jedno: ručnu izradu tradicionalnih i modernih torti i kolača.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije novi proizvodi

O inovacijama 2020:

Naša ekipa poslastičara je uspešno obeležila 2020. godinu sa dve potpuno nove linije kolača. Prva nosi naziv Victus...

Pročitaj

Livendo Raž klas

Jedinstvena kombinacija suvog kiselog testa sa ekstraktom acerole, proizvedena isključivo od prirodnih komponenti i bez dodataka koji se...

Pročitaj