Ove jeseni usavršavajte se uz najbolje predavače u Chocolate Academy Belgrade

Ne propustite priliku da se edukujete i završite specijalizovane kurseve u Chocolate Academy Belgrade. Ukoliko želite da učite od najboljih šefova iz sveta poslastičarstva i čokolaterstva, pruža Vam se prilika da se edukujete u regionalnom centru gde će se svaki mesec smenjivati čuveni predavači, majstori svog zanata. Svi polaznici dobijaju zvanične sertifikate CA Belgrade, priznate u celom svetu.

Početkom novembra (2.11 -4.11.) imaćemo priliku da ponovo ugostimo čuvenog Cacao Barry ambasadora Spyrosa Pediaditakisa (Najbolji poslastičar na FNL nagradama, nagrada za poslastičara godine 2020, od strane Gault & Millau Hellas) sa radionicom najfinijih kolača Svet dezerata za restorane. Na ovom kursu će predstaviti najviši nivo tzv. Plated desserts, odnosno dezerata koji se kreiraju, serviraju i dekorišu na tanjiru.
Kurs je namenjen profesionalcima koji žele da unaprede svoje znanje i tehnike i uče od najboljih. Šef Spyros voli napredak i uvek želi da eksperimentiše sa novim ukusima i kombinacijama tekstura i stvara dezerte koji ne postoje, dezerte koji inspirišu i iznenađuju.
Naši domaćini Rémy Deletté i Željko Todić, predstaviće i u decembru najtraženiji kurs Chocolate Discovery (21-22.12.), intenzivnu obuku namenjenu profesionalcima i polu-profesionalcima željnim usavršavanja, inovacija i ideja, koji žele da podignu svoje umeće i znanje o čokoladi, i radu s istom, na viši nivo!

Chocolate Discovery kurs predstavlja putovanje od osnova do najdubljih tajni belgijskog, švajcarskog, francuskog i engleskog nasleđa čokolade, do najnovijih tehnika, aplikacija, kao i recepata i noviteta iz sveta čokolade. Ovaj kurs nudi sva osnovna znanja o čokoladi, od prekristalizacije i temperiranja, preko moldinga, sprejinga, paninga do balansiranja, kao i najsitnijih detalja, novosti i trendova iz oblasti alata, tehnika i beskonačnih mogućnosti u radu s čokoladom.

Od sledeće godine u planu su nove edukacije iz oblasti čokolade, pralina, kolača, peciva, ali i sladoleda!

Broj mesta je ograničen, a prijave su preko sajta: https://www.chocolate-academy.com/en-RO/learning/courses

magazin Pekar&Poslastičar broj 41, oktobar/novembar 2022.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR