Samo mašta je granica!

Predstavljamo vam proizvode od aronije koji u poslednje vreme osvajaju srca pekara, poslastičara i šefova širom Srbije

ZDRAVLJE U KOME SE UŽIVA.
Mi smo HOFF, beogradska firma koja na površini od 5ha uzgaja aroniju od koje pravimo čitav niz veoma interesantnih proizovda. Tvrdimo da aronija svojim ukusom oduševljava ali i oplemenjuje jela otvarajući čitav jedan svet novih mogućnosti! Prvi smo u svetu osvojili tehnologiju proizvodnje koja nam je omogućila da proizvedemo naše proizvode od aronije. Svi naši proizvodi napravljeni su isključivo od naše aronije sa naših polja i ne sadrže šećer ili ga imaju u veoma niskom procentu. Ovom prilikom predstavljamo dva porizvoda koja lako i jednostavno nalaze primenu u pekarsko-poslastičarskom segmentu.
Prvi je nadev od aronije, izmišljen sa idejom da bude termostabilan, da može da se peče. U tom smislu prirodni je i veliki prijatelj svih testa ali se odlično slaže i sa mesom ili sa jakim sirevima. U kolačima je sjajan a u palačinkama nezamenljiv.

Na kraju, njegov zagrljaj sa čokoladom, mlečnom ili crnom navodi na greh! Drugi je preliv od aronije (ili bobice aronije u sopstvenom soku) a odlikuje ga minimalna količina šećera od kojih većina zapravo potiče iz same aronije. Kreiran je za prelivanje mesa, ali se u upotrebi pokazao kao sjajni suptilni dodatak različitim slanim i slatkim jelima – odličan je dodatak crvenom mesu (biftek, ramstek, losos), fenomenalan i preko sireva, sladoleda… a tek kao zdrav doručak u kombinaciji sa pahuljicama (ječmene, ovsene, ražane). Verujemo da naši nadev i preliv od aronije mogu vašu ponudu da začine višestruko inspirativnim idejama te da vaše postojeće menije podignu na jedan sasvim novi, viši, nivo gastronomskog užitka koji će vaši potrošači znati da cene.

ČINJENICE: Aronija (Aronia Melanocarpa) je bobičasto voće veoma nalik borovnici. Fitoterapeuti širom sveta tvrde da je aronija veliki i efikasan čistač organizma. Ogromna količina tanina i flavonida, gde glavnu ulogu ima antocijanin, aroniju čini najjačim, dosad poznatim, antioksidansom koji sprečava stvaranje slobodnih radikala i degeneraciju zdravih ćelija u ljudskom tkivu i krvnoj plazmi pa time usporava i proces starenja organizma. Interesantno je da nema prirodnih neprijatelja pa je ne treba prskati, čime dodatno potvrđuje svoj status zdrave hrane.

Informacije i kontakt – hoff.rs

Pogledaj i ostale članke iz kategorije pR