Šta je potrebno da ispečete dobar hleb pun karaktera?

Naši međunarodni eksperti i direktor IREKS pekarskog centra  Markus Hombach odgovoriće Vam na ovo pitanje na webinaru koji će se odvijati na engleskom jeziku “Razlikujte se – hleb pun karaktera”. Tokom prezentacije, predstaviće šta se tokom poslednjih godina promenilo u proizvodnji hleba i kako kisela testa  i različiti  sladovi mogu da hleb učine posebnim. Registrujte se besplatno! Webinar je deo novog digitalnog servisa IREKS grupacije, IREKS eCampus [LIVE].

Za više informacija i registraciju, kliknite na link

http://www.ireks.co.rs/Razlikujte-se—hleb-pun-karaktera.htm

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti

Eat me App

Aplikacija za smanjenje bacanja hrane u domaćinstvimaDve preduzetnice su osmislile jednostavno rešenje koje štedi novac, čuva hranu i...

Pročitaj

Specijalni hlebovi

Rastući trend i mogućnosti Potrošači sve više traže ukusnu, ali zdravu hranu. Kako to utiče na proizvodnju hleba...

Pročitaj