„MILKY BEOGRAD”

Milky Beograd je nastao 2018. godine kao franšiza palačinkarnice „Milky” iz Zagreba, a kada su utvrdili da nešto slično ne postoji u Beogradu. „Palačinkarnica u kojoj nećete jesti s nogu, na ulici, na kiosku nego ćete sedeti u lepom restoranu, sa dobrom uslugom i birati palačinke i specijalitete od palačinki – kako slatkih tako i slanih”, poručuju iz „Milky Beograd” lokala. Trenutno ih ima tri: u centru, na Novom Beogradu, a odnedavno i u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

„Čukarica nam je oduvek bila želja ali se nikako nisu sklopile kockice i nismo mogli da nađemo odgovarajući lokal. Sad kada smo našli tako dobru lokaciju, nismo smeli da je ispustimo. Hteli smo da mušterijama iz tog dela grada olakšamo dostupnost. Palačinke su bile i ostale njihov jedini proizvod: slane, slatke, američke, proteinske, posne i vegetarijanske, pohovane, doručak od palačinki, zapečene… Gostima je na raspolaganju i odlična karta pića sa specijalitetima od kafe, domaćih hladnih čajeva, bezalkoholnih koktela…

Želja im je da ostanu sinonim za palačinke u Beogradu i da „kad god pomislite na palačinke, pomislite na Milky”. Nadaju se i novim lokalima u Beogradu, pa je tako Vračar sledeći na listi želja i planova.

Priredila: Jasna Žarković, magazin Pekar&Poslastičar broj 41, oktobar/novembar 2022.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije predstavljamo