Zanatska, porodična pekara „Denis”, prepoznatljiva je po tome što u svojoj ponudi ima preko 20 različitih vrsta hleba, za čiju pripremu koriste kuvana i kisela testa. Pored tradicionalnog, belog hleba, u sklopu tzv. funkcionalne ishrane, imaju i 100% heljdin hleb, proteinski, ražani, integralni beskvasni, kao i beli beskvasni hleb.
Pored hleba, u pekari „Denis” zastupljena su i tradicionalna peciva, ali i ona od specijalnih vrsta brašna. Nova vest u 20 godina dugom poslovanju pekare „Denis” jeste otvaranje još jednog prodajnog objekta, pored postojeća tri. Novi lokal nalazi se u okviru Tržnog centra Mladenovac – TCM. Ističu da je za njih ovo novost, budući da do sada nisu poslovali u okviru nekog ovakvog centra, gde nemaju ranu jutarnju posećenost na koju su navikli. Međutim, poseta tokom ostatka dana je konstantna, pa se nedostatak jutarnjeg špica nadoknadi celodnevnom kupovinom, ističu iz pekare „Denis”.
magazin Pekar&Poslastičar broj 42, decembar/januar 2022/2023.