U hotelu „Tami Residence“ u Nišu, 4. aprila ove godine, održan je treći susret u okviru PIP karavana. Prvi je bio u maju 2018. godine u Podgorici, a drugi u Vrnjačkoj Banji u novembru Karavan okuplja veliki broj postojećih i potencijalnih klijenata kompanije PIP iz Novog Sada, koji su do sada imali mogućnost da čuju predavanja o aktuelnim temama u pekarskoj industriji, kao i da se kroz prezentacije i degustaciju pekarskih i poslastičarskih proizvoda, upoznaju sa širokom paletom njihovih proizvoda.
Dobrodošlicu prisutnima poželeo je Rodoljub Ivković, direktor kompanije PIP. Jedna od ključnih tema u Nišu bila je ono što zanima većinu današnjih pekara, a to je kako održati svežinu pekarskih proizvoda. O tome je govorio Saša Tanović, rukovodilac tehnologije i razvoja kompanije PIP. Smeše i mogućnosti njihove primene predstavio je tehnolog promoter Žarko Jelenić. Specijalni gosti Karavana bili su prof. dr Ivica Stančić iz Visoke poljoprivredno prehrambene škole i prof. dr Miodrag Lazić sa Tehnološkog fakulteta iz Leskovca.
Pekar & Poslastičar Broj 21, april/maj 2019 god.