Predstavljena širom sveta tokom 2021. godine, nova čokolada kompanije Cacao Barry – Evocao WholeFruit – osvojila je nagradu za najbolji zanatski proizvod na svetskom takmičenju inovacija u hrani. Kombinaciju pikantnog voćnog ukusa razvilo je 30 vrhunskih kuvara i poslastičara iz celog sveta. Njihova saradnja dovela je do Evocao čokolade koja zadovoljava kupce koji brinu o svom zdravlju. Napravljena je od 100% čistog kakaoa, bez dodatih rafinisanih šećera, lecitina ili vanile. Kompanija Cacao Barry sarađuje sa Cabosse Naturals koji koriste pulpu i koru mahune kakaoa i tako koristi 100 odsto čiste sastojke ove biljke. Globalni stručnjak za kakao blisko sarađuje sa lokalnim poljoprivrednim zajednicama kako bi obezbedio najkvalitetnije voće i ograničio vreme između berbe i obrade pulpe na najviše pet sati.
Iz kategorije Vesti
Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti
Always sunny with Easter bunny!
Učinite svoju uskršnju proslavu nezaboravnom uz naše praznične recepte koje je kreirao glavni šef Remy Delette. Otkrijte kako...
PročitajEurogel promovisao inovacije kompanije Fabbri
Kompanija Eurogel upriličila je u sredu 13.03.2024. godine u svom Demo centru inspirativnu promociju inovatinih pristupa izradi đelata...
PročitajTradicija i rane rezervacije za „krombolone“
Tahir Žustra, tuzlanska pekara Hukić U pekarstvu morate imati bazu proizvoda, cilj i kvalitetan tim. Sve drugo su...
PročitajI najkvalitetnijem proizvodu treba reklama
Negovan Mijatović, pekara Mijatović „U poslednjih šest meseci, uveli smo nekoliko novih proizvoda. Iako se trudimo da veći...
Pročitaj