Učinite svoju uskršnju proslavu nezaboravnom uz naše praznične recepte koje je kreirao glavni šef Remy Delette. Otkrijte kako da stvorite uskršnju magiju i učinite Uskrs sunčanim i zabavnim. Preuzmite našu svečanu brošuru i uživajte! Našo torta Karamel Zeka, napravljena od najfinijeg kakaa, čokolade i praline od lešnika, ostaviće vaše goste bez teksta, jer je ukrašena talasastim ganašom od crne ribizle i neverovatnim Zekom od Zephyr karamel čokolade, koji izgleda gotovo kao pravi… lstovremeno ukusna i zabavna, ova torta je neverovatan izbor za ovu posebnu priliku.
Testo sa kakaom
Sastojci:
Puter 264 g
Secer 236 g
Brasno 323 g
Cacao Barry I Plein Arome Prosak za pecivo 50 g
So 4 g
Žumanca 112 g
Ukoliko želite da saznate kako da kreirate ovu savršenu tortu, ali i druge uskršnje poslastice, skenirajte QR code i preuzmite brošuru so receptima. Za početak krenite od savršene baze sa Cacao Barry Plein Arome kakaom, puterom i jajima, a ostatak recepta Vas čeka na našem sajtu. Srećni praznici!
magazin Pekar&Poslastičar broj 50, april/maj 2024.