Predstavljena širom sveta tokom 2021. godine, nova čokolada kompanije Cacao Barry – Evocao WholeFruit – osvojila je nagradu za najbolji zanatski proizvod na svetskom takmičenju inovacija u hrani. Kombinaciju pikantnog voćnog ukusa razvilo je 30 vrhunskih kuvara i poslastičara iz celog sveta. Njihova saradnja dovela je do Evocao čokolade koja zadovoljava kupce koji brinu o svom zdravlju. Napravljena je od 100% čistog kakaoa, bez dodatih rafinisanih šećera, lecitina ili vanile. Kompanija Cacao Barry sarađuje sa Cabosse Naturals koji koriste pulpu i koru mahune kakaoa i tako koristi 100 odsto čiste sastojke ove biljke. Globalni stručnjak za kakao blisko sarađuje sa lokalnim poljoprivrednim zajednicama kako bi obezbedio najkvalitetnije voće i ograničio vreme između berbe i obrade pulpe na najviše pet sati.
Iz kategorije Vesti
Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti
Pet novih beogradskih restorana dobilo čuveno M...
MICHELIN pločice uručene direktno na adrese čak 22 beogradska restorana Najnoviji MICHELIN Vodič za Beograd za 2024. godinu,...
PročitajDa Ii znate kako najlakše da poboljšate tekstu...
Alexander lvanchev – Chocolate Academy Belgrade Ambassador predstavlja svoje Tips&. Tricks za savrsenu hrskavost torti Koda je u...
PročitajUbe ukus godine 2024.
T. Hasegava, SAD, proglasio je ube za Ukus godine 2024, jer je brzo postao glavni sastojak na tržištu...
PročitajTržište sladoleda – industrija koja raste
Sladoled je omiljena poslastica na našim prostorima decenijama i njegova popularnost neprekidno raste. U trci da budu inovativniji,...
Pročitaj