Praznična čarolija poslastičarskog tima hotela Hilton Beograd

Praznična čarolija poslastičarskog tima hotela Hilton Beograd, uz pripomoć glavnog šefa kuhinje Mirka Nočetija (Mirco Nocchetti).

Konstrukcija idiličnog seoceta napravljena je od stiropora, kućice od testa sa đumbirom, a ukrašavanje i premazivanje od kraljevske glazure (Royal Icing). 
Mnogo strpljenja, ljubavi i posvećenosti celog tima pravilo je ovu idiličnu slatku scenu skoro nedelju dana.

„Smatramo da je veoma važno uneti malo magije u ovo doba godine, pogotovo kada je u pitanju jedna ovakva godina.“

Izvor: magazin Pekar&Poslasticar

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti

Eat me App

Aplikacija za smanjenje bacanja hrane u domaćinstvimaDve preduzetnice su osmislile jednostavno rešenje koje štedi novac, čuva hranu i...

Pročitaj

Specijalni hlebovi

Rastući trend i mogućnosti Potrošači sve više traže ukusnu, ali zdravu hranu. Kako to utiče na proizvodnju hleba...

Pročitaj