Inovacije u proizvodnji bureka

Mašina menja ruke zanatlija pekara

Industrija pekarstva stalno napreduje, ali kada se u ovoj proizvodnji pojavi I mašina za pravljenje bureka, onda se može tvrditi da su inovacije stigle na velika vrata. Linija za burek-Burek master 8.0 je mašina kompanije “PIN outlet” koju nazivaju draguljem gastronomske inovacije, a da je itekako vredna ne samo domaće nego i svetske javnosti pokazuje i podatak da je osvojila vrednu nagradu. Na nedavno održanom Sajmu pekarstva i poslastičarstva u Istanbulu upravo ova mašina osvojila je nagradu za inovaciju godine. Inače ova mašina osim bureka može da proizvodi i pite i baklave.

Šta je čini tako posebnom i zašto je važno da se i stručna i profesionalna javnost upozna sa njenim prformansama i prednostima? U kompaniji „PIN outlet“ kažu da je razlog to što je ova linija objedinila suštinu zanatskog majstorstva, ali ga je takodje podigla na još viši nivo kroz izuzetan dizajn i napredne funkcije.

Suština je u sistemu dvostrukog podmazivanja, koja je i zaštitni znak ove mašine čime se osigurava da svaki list testa izroni sa teksturom tako sličnom ručnom pravljenju bureka.

Važno je znati da je reč o mašini koju odlikuje i vrlo tiha tehnologija jer tokom rada emituje tek 38 decibela buke, što je cini izuzetno tihom za mašine slične namene. Kapacite proizvodnje je od 40 do 80 kg na sat i nije samo efikasnost ono što je izdvaja od drugih mašina u pekarstvu, a posebno onih koje se bave proizvodnjom bureka, pita i baklava. Kroz svoj sistem prenosa u valjcima i mnoštvo drugih inovativnih rešenja ona osigurava besprekoran radni tok, omogućavajući pekarima da se fokusiraju na kreativnost umesto na teške zadatke. Iznad njenih tehničkih sposobnosti je i vrhunska higijene i jednostavnost održavanja. Napravljena je od materijala vrhunskog kvaliteta koji garantuju dugotrajnost i pouzdanost, dok njen proces lakoće čišćenja osigurava brze prelaske između serija, ne ostavljajući mesta kompromisu u kvalitetu ili efikasnosti.

Ovakav izum osvojio je i najzahtevnije poznavaoce ovog zanata i stručnjake iz ovog dela prehrambene industrije. Sa neverovatnih 27 prodatih mašina samo tokom izložbe, dovoljno govori o tome o kakvoj je superiornosti i novini reč, kažu u ovoj kompaniji. Ali inovacije se ne zaustavljaju ovde. Tu je i repertoarom od 100 prilagodljivih recepata čime Burek master 8.0 prevazilazi granice konvencionalnog pečenja, nudeći svet mogućnosti koji može da dodatno oplemeni svaki njen korisnik. Bilo da je reč klasičnom bureku sa mesom ili različitim vrstama pita, mašina isporučuje proizvod sa perfektnom preciznošću i sve to zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji.

Zaboravite naporne trenutke ručnog pravljenja bureka i zagrlite budućnost pekarske izvrsnosti sa našom revolucionarnom mašinom BUREK MASTER 80 i počastite svoje posetioce simfonijom ukusa koji prevazilaze tradiciju. Neka vaša pekara postane svetionik ukusa i kvaliteta, postavite nove standarde i redefinišite suštinu gastronomske radosti. Pridružite se redovima pekarskih vizionara i otključajte puni potencijal ove izvanredne tehnologije. Sa našom mašinom za pravljenje bureka, jedino ograničenje je vaša mašta.

Pin Outlet d.o.o.
Kontakt Srbija
prodaja@pinoutletdoo.com
+381 60 55 06 011
+381 65 55 06 011
Adresa: Andrije Vojinovića 55 Uzveće

Kontakt Hrvatska
+385 99 852 3501
Patkovac 22, Bjelovar poruke@pekarskemasine.com

Radno vreme: Pon-Pet: 08-16h Sub: 08-15h

Pogledaj i ostale članke iz kategorije novi proizvodi