Nova poslastičarska inspiracija u Vrnjačkoj Banji

Kompanija Puratos Srbija je 19.09. u Kristalnoj dvorani Hotela Zepter u Vrnjačkoj Banji predstavila nekoliko novih proizvoda kao i deo postojećeg poslastičarskog asortimana, ali sa novim recepturama.

Posetioci su mogli da probaju i dve vrste karamelizovane čokolade kao i smešu od celog zrna za kreiranje širokog asortimana poslastičarskih proizvoda.

Prezentacija je bila organizovana za kupce iz Centralne i Južne Srbije koji su uz stručne savete poslastičara demonstratora, tehnologa i marketinga kompanije Puratos mogli da dobiju nove ideje i recepture  za svoje kupce.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije događaji

Budi prvi među najboljima!

Počelo je prijavljivanje za IV „Pekarijadu” 2023. Kompanija Lesaffre Srbija organizuje četvrtu po redu „Pekarijadu” – nacionalno takmičenje...

Pročitaj

PIP Mlinarski dan 2022.

Kako bi pšenično brašno odgovaralo kvalitetu koji zahteva tržište pekarstva i poslastičarstva, potrebno je da određeni uslovi budu...

Pročitaj

Edukacija edukatora

Nastavnici RCK Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka u Chocolate Academy Belgrade Nastavnici i mentori poslastičarstva i kuvarstva, kao i...

Pročitaj