Otvoren Mega Maxi

Novo iskustvo kupovine u hipermarketima

Beograd, 30. jul 2020 – Nova oaza savremene kupovine u hipermarketu, Mega Maxi, otvorio je danas vrata svojim kupcima. Na dobro poznatom mestu, nekadašnjem Tempu Ada, i na dobro poznatoj adresi, Obrenovački put broj 3, potrošače je dočekalo novo iskustvo velike kupovine – inovativan i širok asortiman u potpunosti prilagođen modernom kupcu, Tempo cene i dobro poznata komšijska usluga.

Na više od 4.000 metara kvadratnih, hipermarket nudi sadržaj namenjen svakom članu domaćinstva, a već prvog dana kupce je dočekalo više od 170 dobro poznatih lica koja će biti na usluzi u novom Mega Maksiju.

Sveže kategorije voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva deo su bogate ponude Mega Maksija, a jedinstven koncept zanatske pekare potrošačima nudi pogodnost uživanja u tradicionalnim hlebovima, ručno pravljenim u radnji. Raženi kalupski hleb sa semenkama i mini vekna sa krompir pastom i semenkama samo su deo ponude hlebova izražajnog ukusa i dugotrajne svežine. Pored toga, seljački beli hleb – ručno rađen domaći beli hleb sa dodatkom prirodnog kiselog testa, i heljdin hleb sa orasima nezaobilazni su za sve potrošače koji žele da osete ukus tradicije i peciva kakva su pravile naše bake. 

Mega Maxi radnja je svojim sadržajem obogaćena i Maxi pekarom koja podrazumeva osim uslužnog dela i transparentnu pekarsku proizvodnju na licu mesta.
Ovo je druga po redu Maxi pekara u okviru koje se hleb priprema i peče tokom celog dana. Kako bi u potpunosti odgovorili na zahteve proizvodnje, ali i usluge kupcima svi zaposleni su prošli neophodnu edukaciju.
U odnosu na isti koncept Maxi pekare koji uslužuje kupce u Maxi supermarketu u BEO Shopping centru, proširen je kapacitet peći zbog većeg obima proizvodnje, uz korišćenje identične opreme. Proizvodni prostor obuhvata nešto više od 60 metara kvadratnih, a sam asortiman je obogaćen sa dodatna dva artikla: raženi kalupski hleb sa semenkama 500 g  i mini vekna sa krompir pastom i semenkama 300 g.

Dodatne destinacije za kupovinu u Mega Maksiju su i sezonski proizvodi, bebi proizvodi, lična higijena, zdravija hrana i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića, Juice bar. Na istoj lokaciji, pored hipermarketa, na raspolaganju su i prodavnica za tehniku „Tehnomanija“, apoteka „Ivančić i sin“ i prodavnica za kućne ljubimce „Pet spot“.

Ova radnja će dodatno biti prilagođena osobama sa invaliditetom. Svakog dana od 14 do 15 časova Mega Maxi uvodi mirne sate sa smanjenim osvetljenjem, bez razglasa, uz tihu muziku, prilagođene posetiocima osetljivim na nagle senzorne promene. Dodatna pogodnost su i taster za pomoć pri obavljanju kupovine, kao i prioritetna kasa za osobe sa invaliditetom. Poštovanju različitosti i inkluzije kompanija je strateški usmerena, a novine uvedene u Mega Maxi radnji samo su prve u nizu aktivnosti ka stvaranju još boljeg mesta za kupovinu svim kupcima.

Izvor: Delhaize

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti