Chocolate Academy Belgrade Nova godina, nove edukacije!

Chocolate Academy Belgrade radi punom parom. U regionalnom centru edukacije gde se svaki mesec smenjuju čuveni predavači, majstori svog zanata, održano je do sada desetine kurseva i predavanja. Osim šefova domaćina Remija Deleta i Željka Todića u ovoj godini imali smo prilike da ugostimo čuvene šefove Spirosa Pediaditakisa, Romana Renarda, kao i Kristofa Morela iz Kanade.

Zahvaljujući čokoladnoj akademiji u Beogradu (CA Belgrade) pruža vam se prilika da se edukujete u regionalnom centru, a da steknete zvanične sertifikate Chocolate Academy Centra priznate u celom svetu. Kursevi su namenjeni profesionalcima koji žele da unaprede svoje znanje i tehnike i uče od najboljih.
Od sledeće godine u planu su nove edukacije iz oblasti čokolade, pralina, kolača, peciva, ali i sladoleda!
Početkom godine u goste nam iz Atine dolazi Filip Maran koji će sa domaćinom CA Belgrade, Remijem Deletom, održati kurs Chocolate 2.0 koji predstavlja napredni nivo u radu s čokoladom namenjen iskusnijim poslastičarima i čokolaterima. Ubrzo zatim očekuju nas ekskluzivni gosti predavači; od Franka Hasnota, čuvenog holandskog poslastičara edukatora koji će predstaviti svoje najnovije recepte za kolače, preko Marike van Beurden sa edukacijom o veganskim desertima i trendovima, do planiranih radionica o sladoledu.

Zbog velikog interesovanja i posećenosti, i sledeće godine, skoro svaki mesec, biće organizovane i Chocolate Discovery edukacije o tehnikama rada s čokoladom za sve kojima je potrebno bazično znanje i osnova za dalje usavršavanje.

magazin Pekar&Poslastičar broj 42, decembar/januar 2022/2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti