Najava događaja – Dobro došli na dan otvorenih vrata firme Tim Zip u Sarajevu

Nakon uspešno organizovanih Dana otvorenih vrata u Zagrebu i Beogradu, zaposleni firme TIM ZIP uložiće znatne napore u organizaciju još jednog značajnog događaja sa naglaskom na najsavremenije tehnologije na tržištu, Dana otvorenih vrata u Sarajevu koji će se održati u sredu, 2.10.2019. godine u Hotelu Terme, Ilidža, Hrasnička cesta 14, od 10,00 do 16,00 sati.

Trećim nastupom u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, TIM ZIP će predstaviti na tržištu trenutno najtraženije mašine, linije i tehnologije za pekarstvo i poslastičarstvo i posetiocima preneti korisne informacije s ciljem povećanja efikasnosti proizvodnje uz znatne uštede u energetskom smislu i potrebnoj radnoj snazi.

PROGRAM:

  • proizvodnja bureka na liniji ELIN,
  • proizvodnja proizvoda od lisnatog testa na liniji Polyline kompanije RONDO,
  • predstavljanje peći kompanija FINES, MONDIAL FORNI i WIESHEU, planetarne mešalice kompanije BEAR, mesilice kompanije LP Group i brojne druge opreme,
  • proizvodnja raznovrsnih pekarskih i poslastičarskih proizvoda od strane domaćina i partnerskih firmi DIAMANT PURATOS i DATA-BAK.

S velikim zadovoljstvom pozivamo sve Vas, pekare i poslastičare, da 02.10.2019. godine posetite Dan otvorenih vrata firme TIM ZIP u Sarajevu, učestvujete u atraktivnim prezentacijama i razmeni informacija o poslednjim trendovima i tehnologijama i doprinesete poboljšanju pekarske i poslastičarske profesije naše regije!

Dobro došli!

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti