Jedinstvena kombinacija suvog kiselog testa sa ekstraktom acerole, proizvedena isključivo od prirodnih komponenti i bez dodataka koji se deklarišu E brojevima
Doziranje je svega 2-3% i korišćenjem navedene doze postiže se izuzetna tehnološka stabilnost nezavisno od kvaliteta upotrebljenog brašna. Proizvodi proizvedeni uz Durum klas odlikuju se intenzivnom i neodoljivom aromom tradicionalnog durum hleba a svežina im je besprekorana 15 i više dana (pod uslovom da se adekvatnim načinom pakovanja osigura mikrobiološka stabilnost).
Uz primenu Durum klasa nije potrebno dodavati poboljšivač i proizvod se može deklarisati kao E free – bez E brojeva.
Korišćenjem Durum klasa skraćuje se vreme proizvodnje i direktnim postupkom se dobija proizvod identičnih karakteristika i arome kao i proizvoda koji su proizvedeni na tradicionalan način i čija proizvodnja traje više dana.
Durum klas pakovan je u zaštitnu ambalažu u količini od 10kg.
Proizvođač: Lesaffre Adriatic
Uvoznik i distributer: Lesaffre RS,
Milutina Milankovića 11b, Beograd,
E-mail: office@lesaffre.rs