PIP Food Group otvara put ka novim ukusima

Lansiranje Brenda voćnih nadeva ,Fillina“

Nakon više od trideset godina posvećenih proizvodnji sirovina za pekarsko-poslastičarsku industriju, kompanija PIP Food Group zakoračuje u svet proizvodnje voćnih nadeva, preliva, konfitura i drugih srodnih proizvoda predstavljajući svoj najnoviji brend – Fillina. U uvodnoj fazi, Fillina će predstaviti paletu termostabilnih voćnih nadeva. Selekcijom najkvalitetnijih sorti voća i pažjivim odabirom plodova sa teritorije Republike Srbije, Fillina predstavlja brend koji će standardizovati i unaprediti kvalitet vaših proizvoda.

Savremene metode prerade voća omogućavaju nam da očuvamo početni kvalitet i formiramo nadeve sa izVrsnim karakteristikama. U kontinuiranom trudu za postizanjem najboljeg kvaliteta i proširenjem asortimana, osluškivaćemo potrošače i nastojati da zadovoljimo sve zahteve. Naša tehnološka podrška će biti dostupna na isti način kao i za praškaste proizvode, pružajući praktične savete i predloge za kreiranje novih i inovativnih proizvoda.

Dakle, kvalitet, stručnost, dostupnost i posvećenost ostaju naše glavne odlike. PIP Food Group garantuje da će Fillina doneti nešto novo u svet voćnih nadeva i srodnih proizvoda, pružajući potrošačima jedinstveno iskustvo koje seže izvan njihovih očekivanja.

Izvor: PIP Food Group/ magazin Pekar&Poslastičar

Pogledaj i ostale članke iz kategorije novi proizvodi