Dobro proverene recepture u kombinaciji sa najkvalitetnijim sastojcima, čine da se naši proizvodi izdvajaju bogatim ukusom i prepoznatljivim izgledom. Naša ponuda je prvenstveno namenjena HoReCa sektoru i sadrži 15 pažljivo odabranih premium ukusa zamrznutih kolača.
Svi naši proizvodi su proizvedeni isključivo od prvoklasnih namirnica poput belgijske čokolade, pavlake sa koncentracijom mlečnih masti i maslaca, tako da možete biti uvereni da ne sadrže hidrogenizovane masti.
Naše iskustvo je pokazalo to da je zamrznuti program adekvatniji za kafiće, restorane, industriju keteringa i organizovanih proslava, a mi garantujemo kvalitet i sočan ukus proizvoda, uz adekvatno čuvanje. Sveže poslastice se mogu održati 4 dana, na temperaturi od 2° – 6° C. Dostava zamrznutih proizvoda se vrši na teritoriji cele Srbije, jednom nedeljno.
Zamrznuti program
Na našim proizvodima primenjujemo tehnologiju shock freeze, pomoću koje se proizvodi zamrzavaju na -40°C, što nam omogućava očuvanje kvaliteta proizvoda, kao i svih njegovih aroma. Ovako zamrznuti, glazirani, potpuno dekorisani kolači, imaju rok trajanja do 60 dana i čuvaju se na temperaturi od -18° do -20°C. Pre izlaganja u vitrinu i samog posluživanja, potrebno je da 3h budu odloženi na temperaturi od +4°C, kako bi se u potpunosti odmrzli. Nakon toga su spremni za posluživanje.
Ovakav način čuvanja odlikuju sledeće prednosti:
- Vrhunski kvalitet i izgled proizvoda
- Konstantna ponuda kolača
- Manja količina otpisanih proizvoda
- Ušteda u radu i vremenu posvećenom pripremi slatkiša
- Mogućnost dopune vitrine u zavisnosti od dnevne prodaje kolača
- Ambalaža za sigurno skladištenje
- Nakon odmrzavanja, proizvod ima sve karakteristike svežeg proizvoda
Piše: Branka Petronijević, marketing i PR saradnik, magazin Pekar&Poslastičar broj 32, april/maj