Specijalni mini Zoom kurs o fokači

Kako napraviti najlakši a najukusniji hleb? Reč je o fokači!

Jednostavan i brz kurs Anite Šumar nudi vam postupak korak po korak – od pripreme startera za kiselo testo, mešanja sastojaka do oblikovanja testa i dodavanja preliva. U početku može izgledati kao da oduzima mnogo vremena, ali veći deo prođe u odmaranju testa. Dakle, mali praktični rad!

Ne treba vam nikakvo iskustvo i veštine pečenja za ovu demonstraciju UŽIVO 30. marta 2023, ali morate da se registrujete da biste dobili kartu. Poseban, jer će se desiti samo jednom ove godine!

Pridružite se OVDE

Šta ćete naučiti?

• Kako pravilno dodati i mešati starter za kiselo testo sa ostalim sastojcima

• Kako napraviti testo za fokaču od nule i kako postići savršene mehuriće

• Pojednostavljene i lake tehnike za mešanje, formiranje i pečenje

• Mnogo ideja za prelivanje i kako ih dodati da ne izgore

• Kako da ulepšate svoju fokaču i pretvorite je u umetničko delo (saveti i trikovi kako da je dopunite povrćem)

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti

Iskustva kupaca

Boško Prpa, Brake4cake Bački Jarak„Pre nabavke temperirke, kolače smo pravili i ukrašavali ručno. Svaki kolač umakali smo u...

Pročitaj