Belcolade-prava belgiska čokilada by Puratos

Iskusili smo najbolje od najboljeg

Puratos Srbija je krajem marta oduševila ljubitelje slatkih delicija ekskluzivnim događajem „Sweet & Trendy“ u hotelu Hayatt, predstavljajući predstavljajući Belcolade svoj premium brend duge tradicije i besprekornog kvaliteta. Pored prikaza puta razvoja ove prave belgjske čokolade, predstavljeni su i trendovi u čokolaterstvu koje svaki pravi profesionalac iz ove oblasti treba da prati. Prisutni su imali priliku da vide demonstraciju beskrajnih mogućnosti aplikacje ove predivne čokolade, od temperiranja do dekoracije.

Jeffrey De Weyer iz kompanije Puratos Belgija, lokaini demonstratori i savetnici u poslastičarstvu i čokolaterstvu, Marko Janković i Milica Lekić iz Puratos Srbija i Amir Paqorada iz Korabi Puratos iz Prištine su prikazali šta je sve moguće sa Belcolade. Bez obzirg da li je reč o Plant Based (na biljnoj bazi tj posnoj) ill o mečnoj varijanti Belcalade, gosti su dobili široku sliku o potencijalima za finalne proizvode. Jeffrey je u dva navrata demonstrirao tehniku temperiranja Belcolade, pripremu pralina i izrgdu savršene dekoracije. Demonstracija je bila izuzetno uspesna, jer su prisutni dobili mnoštvo korisnih informacija o poslastičarskim trikovima za postizanje boljih ikvalitetnijih finalnih proizvoda, a imali su priliku i da isproboju slatke poslostice.

PRAVA BELGIJSKA ČOKOLADA

Belcolade je brend pod okriljem kvalitetne čokolade za profesionalne poslastičare i čokolatere. Pokrećemo planetu unapred stvarajući inovativne ukuse i održiva rešenja u čokoladnoj industriji koja pozitivno remete tržište čokolade u korist ljudi širom sveta. Od 1988. godine, kupci mogu računati na naše belgijsko iskustvo u proizvodnji čokolade i na svetski priznatom kvalitetu belgijske čokolade, kako bi unapredili svoje poslovanje. U skladu sa našim obavezama prema planeti, sva Belcolade čokolada izrađuje se u proizvodnji neutralnoj po pitanju ugljenika i sa velikom pažnjom usmerenom na održiva pakovanja.

RAZLIČITI OBLICI

Pružamo širok spektar proizvoda i usluga kako bismo zadovoljili potrebe naših profesionalnih kupaca i osigurali najviši nivo usluge i kvaliteta. To uključuje čokoladne formate koji najviše odgovaraju vašim potrebama, od tečnog, preko kapljičnog do granula različitih veličina.

ZDRAVLJE I DOBROBIT

Potrošači menjaju svoje prehrambene navike u potrazi za zdravijim alternativama i proizvodima koji doprinose celokupnom blagostanju ili očuvanju planete. Stoga, mi svojim kupcima nudimo potpuni spektar čokoladnih rešenja za zdravlje i dobrobit na biljnoj bazi i bez mleka za sve vaše POSNE i VEGANSKE poslastice, a u skladu sa trendovima potrošača.

BLIZU VAS

Trudimo da budemo partner našim kupcima na svakom koraku. Na primer, delimo sa njima najnovije trendove u ponašanju potrošača, zahvaljujući kontinuiranim Taste Tomorrow rezultatima istraživanja. Takode, delimo inspiraciju preko novih recepata, gotovih proizvoda i tutorijala. Pomažemo kupcima da ispričaju svoju priču koja se krIje iza čokolade i pomažemo im oko komunikacije sa potrošačima u prodavnici ili web sajtu. Naš tim stručnjaka puža tehničku podršku kupcima kako lokalno, tako i regionalno kroz uvide u najnoviju industrijsku opremu, stručnost, obuke i nove trendove na svetskom nivou.

magazin Pekar&Poslastičar broj 50, april/maj 2024.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije događaji