Skroz Dobra pekara

Novembra 2022. kompanija koja posluje pod prepoznatljivim brendom Skroz dobra pekara obeležila je 31 godinu poslovanja na domaćem tržištu. Sa preko 1000 zaposlenih u 90 maloprodajnih mesta širom Srbije, mreža objekata ove kompanije i dalje se širi. Tako je prvi objekat u 2023. godini, a ujedno i prvi u Obrenovcu, otvoren u januaru na adresi Nemanjina 2, a potom i dugo očekivani objekat u Mirijevu, na adresi Mirijevski venac 25.

Uskoro će i Zemunci imati priliku da ih posećuju na još jednoj lokaciji, dok su objekti na još nekoliko lokacija u fazi pripreme. Maloprodajni objekti pod brendom Skroz dobra pekara prepoznatljivi su kako po moderno uređenom enterijeru, što kupcima pruža ugodne trenutke koje provedu kako prilikom kupovine, tako i prilikom konzumacije proizvoda u samim objektima. A zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda uživaju poverenje kupaca dugi niz godina i smatraju da je to upravo „ono nešto”što ih izdvaja od konkurencije. U ponudi imaju širok asortiman slanih i slatkih proizvoda po kojima su prepoznatljivi, a koji ne sadrže trans masti.

Brend je prepoznatljiv i po skroz dobrim hlebovima koji se prave po tradicionalnoj recepturi, a koji su bez E brojeva i bez veštačkih aditiva. Odnedavno, u redovnu ponudu hlebova uvrstili su i dve nove vekne, to su Baltički hleb, kao i Ražani hleb sa proklijalim zrnima, dok su već prepoznati hlebovi od integralnog, crnog, čia ili ražanog brašna. Sa željom za međunarodnom potvrdom kvaliteta i bezbednosti svojih proizvoda, Skroz dobra pekara je 2021. godine započela IFS 6.1 sertifikaciju i uspešno ispunila uslove za dobijanje ovog sertifikata.

magazin Pekar&Poslastičar broj 43, februar/mart 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije predstavljamo

Kulinarski esnaf u Srbiji

Udruživanje, titule, takmičenja, problemi i dobre vesti Za magazin „Pekar&Poslastičar”, ekskluzivno, Zoran Mišković, predsednik Kulinarske federacije Srbije (KFS)...

Pročitaj

Fini – baš fini

Na početku razgovora saznajemo od Ivane Bojović Šević da su FINI začeti u njenoj kuhinji, u trenutku kada...

Pročitaj