Šta je potrebno da ispečete dobar hleb pun karaktera?

Naši međunarodni eksperti i direktor IREKS pekarskog centra  Markus Hombach odgovoriće Vam na ovo pitanje na webinaru koji će se odvijati na engleskom jeziku “Razlikujte se – hleb pun karaktera”. Tokom prezentacije, predstaviće šta se tokom poslednjih godina promenilo u proizvodnji hleba i kako kisela testa  i različiti  sladovi mogu da hleb učine posebnim. Registrujte se besplatno! Webinar je deo novog digitalnog servisa IREKS grupacije, IREKS eCampus [LIVE].

Za više informacija i registraciju, kliknite na link

http://www.ireks.co.rs/Razlikujte-se—hleb-pun-karaktera.htm

Pogledaj i ostale članke iz kategorije vesti

Iskustva kupaca

Boško Prpa, Brake4cake Bački Jarak„Pre nabavke temperirke, kolače smo pravili i ukrašavali ručno. Svaki kolač umakali smo u...

Pročitaj