Tehnolozi iz kompanije Don Don u poseti kompaniji PIP Food Group

Tehnolozi iz kompanije Don Don posetili su 15. i 17. marta kompaniju PIP Food Group kako bi prisustvovali predavanju na temu „Analiza kvaliteta brašna i defekti kod pekarskih proizvoda”. Tom prilikom mogli su u praksi i na primerima da vide kako izgledaju defekti kod hleba. Cilj posete bio je da se tehnolozi iz Don Dona upoznaju sa analizom kvaliteta brašna i defektima
kod pekarskih proizvoda kroz predavanje koje je pripremio dipl. inž. tehnologije Saša Tanović, kao i da steknu praktično iskustvo na primerima defekata kod hleba.

Za PIP Food Group ova poseta je bila izvanredna prilika da podele svoje znanje i iskustvo u proizvodnji i analizi kvaliteta brašna sa drugim proizvođačima i na taj način doprinesu unapređenju pekarske industrije u celini. Kao lider u pekarskoj industriji, PIP Food Group je svesna važnosti konstantnog unapređenja procesa proizvodnje i kvaliteta proizvoda. U tom smislu, ova poseta i saradnja sa drugim kompanijama predstavlja jedan od načina za unapređenje i usavršavanje proizvodnih procesa, kao i za razmenu znanja i iskustva u cilju poboljšanja kvaliteta proizvoda. Kompanija PIP Food Group će i u budućnosti nastojati da usmeri svoju energiju i znanje u edukaciju svih onih koji žele da napreduju i idu u korak s vremenom kada je u pitanju pekarska industrija. Ovaj plan ćemo manifestovati kroz otvaranje savremene akademije pekarstva pod nazivom „Umetnost pekarstva”, koja je planirana da počne sa radom u oktobru tekuće godine. Blagovremene informacije o ovom projektu biće objavljene na stranicama magazina Pekar&Poslastičar. Vaš PIP Food Group.

Piše: Igor Rebić marketing menadžer PIP Food Group Novi Sad, magazin Pekar&Poslastičar broj 44, april/maj 2023.

Pogledaj i ostale članke iz kategorije događaji